Zizu Style

How to penetrate the society and enjoy yourself

De ce femeile nu au orgasm sau Cît de ratați sunt unii bărbați !


orgasm

Orgasmul reprezintă apogeul plăcerii în timpul sexului spre care tind atît bărbații cît și femeile. Dacă bărbaților le este cu mult mai ușor să atingă un orgasm și au nevoie de mai puțin timp, păi uite că femeile au nevoie de foarte multe lucruri, care nu sunt luate în calcul, anume de acei bărbați ratați, despre care vom vorbi mai jos.

Pentru început trebuie să cunoaștem că locul de unde pornește orgasmul unei femei este capul, ca mai apoi să se întimple acea contractare a mușchilor vaginali, deci reiese că nu este destul doar să o penetrezi. Nuștiu pe cît este de practic, însă teoretic vorbind orice femeie e capabilă să atingă un orgasm, fără a-i fi stimulată vreo zonă erogenă.

Mai departe vine rîndul bărbaților, care sunt niște egocentrici ratați, gîndindu-se doar la propria plăcere și la cît ei sunt de ‘crutîe’ dacă tot au ajuns să facă sex cu o femeie. Pentru ei aducerea unei femei în patul lor este deja un succes, iar unele lucruri precum satisfacerea ei sau trezirea unor emoții ce o va face să-și dea ochii peste cap trece pe plan secundar. Nu contează dacă tu ai ceva sentimente față de dînsa sau ea are față de tine, pentru că poți să o faci să geamă de plăcere neavînd nici un sentiment reciproc și fără măcar să o atingi.

Însă ce observăm la minunații noștri bărbați: Neglijarea absolută a preludiului, dezbrăcarea femeilor fără vreo oarecare dorință arzătoare, lipsă de emoții în pat, încep să facă sex fără ca ea măcar să fie umedă, utilizarea pozițiilor care le oferă plăcere doar lor, atingerea orgasmului propriu cît mai repede (pentru că 2 minute e deja mult iar el a obosit). Mai sunt și momente din alea, cînd ei pur și simplu se închid, nici măcar nu-și privesc partenerul în ochi și se gîndesc la visul copilăriei lor Angelina Jolie.

Din păcate sau din fericire, aceste emoții așa necesare în pat, pot fi trezite foarte ușor chiar dacă în mod fățarnic – ele vor fi foarte productive. Evident că depinde și de fată, cît de tare ele se implică în proces, cît de deschise sunt ele și cît de capabile sunt să te excite. E trist, dar bărbații nu înțeleg că această plăcere de a oferi unei femei o noapte fierbinte de sex nu se compară cu nici un orgasm avut de ei, pentru că e un orgasm la nivel emoțional.

Cît de apreciat te-ai fi simțit dacă ea ar spune că este cel mai bun sex din viața ei, dacă ai simți cum se contractă mușchii vaginului și nu se mai poate ține normal pe picioare, dacă îți va umple patul cu diferite lichide, dacă spatele tău îți va fi zgîrâiat iar semnele rămase încă o săptămână îți vor aduce aminte cît de alfa-mascul ești și nu în ultimul rînd cînd ea te imploră să te oprește pentru că nu mai poate suporta plăcerea pe care i-o oferi.

Fă sex!

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 10, 2015 de .