Zizu Style

How to penetrate the society and enjoy yourself

Ce i-a scăpat lui Freud despre Teoria Sexualității ?


BnUrAjKIMAAwmx7

Toți noi suntem suficient de inteligenți pentru a ne da seama că într-adevăr majoritatea acțiunilor noastre sunt influențate de dorințe sexuale sau că sexul este ceva foarte important ce nu poate lipsi dintr-o relație și toți noi înțelegem cît de mare plăcere primim cînd avem orgasm. Atîtea definiții despre sexualitate, atitea metode de a deveni mai bun, atît de multe lucruri permise și interzise, atîtea încercări de a înțelege ce se întimplă în capul unei femei/bărbat că la un moment dat devine plictisitor.

Eu o să încerc să vă demonstrez că sexul nu este doar ceva fiziologic, nu este doar o nevoie sau o consecință care ulterior se va întimpla. În acest articol nu o să atingem subiecte gen cît de lemn este cineva în pat, ce trebuie să faci ca să fie umedă sau cum să fii guru al sexului, ba chiar nu vom vorbi despre sexul propriu-zis ci despre ce se întimplă inainte de preludiu.

Deseori ni se întimplă să fim cu mult mai excitați (emoțional) dintr-o atingere accidentală a persoanei de sex opus fiind în transport public, decît în pat cu partenerul nostru de sex. Suntem mult mai a trași de o nevinovată privire a unei fete ce stă pe o bancă, decît a alteia care este mega-hot și are V-CUT la abdomen. În fine, cînd vezi o persoană nouă, fie ea și nu așa de bună ca iubita ta, oricum în mintea ta perversă, ți se nasc niște imagini unde tu faci sex cu ea și vă simțiți super bine.

Anume această dorință de a face sex, face diferența dintre o persoană obișnuită și una specială. Nu contează suntem noi femei sau bărbați, nu contează dacă partenerul nostru e bun la pat sau nu prea, are corp și personalitate bună sau nu. De ce noi vrem toate acestea? Pentru că suntem niște ființe egoiste și vrem ca totul să ne aparțină, să fim recunoscuți, apreciați și doriți de absolut toți. Pentru că viața socială poate și ne oprește din careva tabu-uri care apar în mintea noastră foarte des, însă nicidecum nu le poate interzice.

În fine, nu am eu vocabular bogat pentru a-mi exprima gîndul dar nici nu sunt atîtea cuvinte pe lumea asta pentru a-mi exprima emoția, deci vă îndemn să încercați singuri și o să mă înțelegeți xD

Faceți sex!

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 24, 2015 de .