Zizu Style

How to penetrate the society and enjoy yourself

De ce vreau să-ți fut personalitatea, ci nu corpul ?


ass_black_and_white_boobs_lingerie_models_string_desktop_1280x1024_hd-wallpaper-1312277

Pentru intensificarea orgasmului – purtați șosete în timpul sexului!

Sexul în ziua de astăzi este unul foarte divers, începînd cu o libertate totală în alegerea partenerilor sexuali (cu cine vreu cu acela mă culc) și terminînd cu oameni care încă cred că în URSS nu a existat sex. Noi vom încerca să intrăm puțin mai adînc și să ne dăm seama ce anume provoacă acestă dorință plăcut incontrolabilă față de sexul opus.

Sincer să fiu sexul cu o persoană nouă – cam dezamăgește la început (îți place fizicul, totul e nou și frumos însă nu sunteți deprinși cu mofturile unul altuia), cam dezamăgește la mijloc (cînd deja corpul ei fierbinte nu te mai excită atît de mult chiar dacă a început să îți satisfacă mofturile în pat) cam dezamăgește și mai tare la sfîrșit (cînd îți dai seama că vrei să îi fuți creierul/personalitatea ei ci nu corpul).

În societatea noastră modernă și ”educată” ar suna cam diferența dintre dragoste și sex, iar eu prefer să-i spun personalitate și corp. Dap desigur, ca să faci dragoste (să te îndrăgostești) îți trebuie mult timp, să te cunoști bine unul cu altul, să aveți multe lucruri comune și oameni dăștea dealde ZIZU nu pot simți așa ceva – bullSHIT!  De potențiala jertfă (norocoasă) care va ajunge la tine în pat te îndrăgostești imediat ce o vezi și imediat ce îți dai seamă cît de carismatic îi este creierul, iar momentul în care vei simți diferența este anume în pat, atunci vei simți că deja e la un alt nivel decît un simplu sex.

Acum ce avem noi în ziua de astăzi… Pentru a ne forma o părere mai corectă și mai apropiată de adevăr vom lua majoritatea fetelor noastre. Majoritatea au personalități șterse, care chiar dacă vor ceva nu-și permit, care chiar și în pat au dubii referitor la ce vor crede alții (și indiferent că nu vor afla), care nu mai au încredere în sine. Mai sunt și din ălea ce cred că îți va plăcea la nebunie dacă îți vor face pe plac și te vor asculta mereu. Da, poate la început și place, însă eu vreu personalitate fată hăi, ci nu o mătăhală care zice la orice pas da.

Persoana care te minte cel mai mult ești tu dragul meu cititor, fie ești tu băiat sau fată, fie ești tu Don Juan sau curvă. Fii sincer, fii tu, pentru că ai toate beneficiile din lume dacă faci aşa. În primul rînd nu trebuie să aștepți și să faci lucruri pe care nu le vrei (fiind sincer) și nu în ultimul rînd nu ai ce pierde pentru că o să faci doar lucruri pe care le dorești (fiind tu).

Purtaţi şosete !

al vostru
;]

 

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la octombrie 20, 2015 de .