Zizu Style

How to penetrate the society and enjoy yourself

Dacă fetele sug rău, minte mai frumos !


Loving Couple Ready To Kiss HD Wallpaper-1920x1080-bestlovehdwallpapers.blogspot.com

Noi, societatea moldovenească, am ajuns la un moment cînd sexul oral a ieșit din categoria tabu. Evident că mai sunt personalități care susțin că nu vor face blowjob nici măcar soțului sau că în URSS nu a existat sex, însă cred eu și ele degrabă se vor trezi la viața și totuși vor înțelege că ei nu au ieșit din curechi. Așa suntem noi ca națiune, mai retrași cînd vine vorba despre implementarea a ceva nou în viața noastră sexuală, fapt ce se datorează educației sovietice.

Totuși, vom discuta despre calitatea sexului și vom încerca să aflăm ce trebuie să facem, pentru ca să fie cît mai intens. În lumea asta a noastră, plină de atîta răutate, este foarte greu să fii sincer și corect și în același timp să fii apreciat și iubit. Desigur că nu este ceva imposibil, însă este foarte greu să seduci, placi, iubești, faci sex cu cineva atîta timp cît ești sincer. Mă tot gîndeam zilele astea, de ce sexul a început a fi o rutină, în urma căreia evident că eu o savurez la maxim, însă nu evoluează deloc, iar răspunsul este că nu mint suficient de mult.

Cînd spun că nu minți destul de mult, nu am in vedere să-i zici că e model de top cînd are fața plină de acnee și picioarele-i sunt strîmbe, ci să o minți într-o manieră cu mult mai frumoasă și plăcută. Minte ca să aprinzi acea scînteie, șoptește-i la ureche în puii mei că o vrei, spune-i că ești curios cum ar arăta fustița ei mini jos lîngă dormitorul tău, arată-i că îți place să o tragi de păr în timp ce v-o trageți.

Odată motivată corect, o fată poate face minuni în pat, profitați de aceasta. Fă-o să se simtă importantă chiar dacă nu e, lasă să creadă că este unica și irepetabilă pentru tine, termină să le jignești inteligența (chiar de o merită) pentru că ambii aveți doar de savurat mai mult.

Este imposibil de avut o relație de lungă durată fără a minți sau fără a înșela, este ceva normal, iar dacă vom minți pentru a imbunătăți calitatea sexului, ba mai mult de a trece la un alt nivel al sexului, atunci cred că se merită.
Cît mai mult sex!

al vostru
zizustyle

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la ianuarie 19, 2015 de .